BAŞKAN GÜVEN'DEN KADİR GECESİ MESAJI
  • Haber Tarihi: 01-07-2016

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN mesajında, 11 ayın sultanı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın sonuna yaklaşırken, bin aydan ve bir ömürden daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Güven, “Dinimiz İslam, bu gecedeki faziletlerin saymakla tükenmeyeceğini bizlere bildirmektedir. Bu gece, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir. Bu gece, Peygamberimize ilk vahyin geldiği, Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başladığı gecedir. Bu vesileyle başta Kozaklılı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını, kardeşliği, sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmesini, dünya üzerindeki savaş, şiddet ve akan gözyaşlarının dinmesine, ülkemizdeki terör belasının sona ermesine ve İslam aleminin birliğine vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.