Başkan Güven?den Öğretmenler Günü mesajı
  • Haber Tarihi: 24-11-2016

Başkan Güven’den Öğretmenler Günü mesajı

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Güven mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Savaş yıllarında, Kurtuluş mücadelesinde ve Cumhuriyet’in kurulmasında canlarını ortaya koyarak yeni bir Türkiye kurulmasında önemli bir rol oynayan öğretmenlerimiz, Başöğretmen Atatürk’ün çizdiği yolda geleceğimize ışık tutmuşlardır. Özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi ilk sizler öğretiyorsunuz. Bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren sizlersiniz.

En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimize şükran borçluyuz.

Bu duygu ve düşüncelerle Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, eğitim neferlerimize selam ve sevgilerimi iletiyorum.