Başkan Güven'in 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı
  • Haber Tarihi: 24-11-2015

Kozaklı Belediye Başkanı Sayın Celalettin Güven, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
    Belediye Başkanı Güven, dünyanın her tarafında öğretmenler insan toplumunun en fedakar ve saygıdeğer unsurları olduğunu belirtti. Güven mesajında, “eğitim, vücutta ve ruhtaki güzelliği ve mükemmelliği son mertebesine kadar geliştirmek demektir. Bu nedenle, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimsemiş, yurdumuzun dört bir yanında cehalet ve bilgisizlikle savaşan, bu kutsal ve onurlu görevi, en zor şartlarda bile büyük bir özveriyle yerine getiren, çocuklarımızı milli ve manevi değerlerle donatarak, en iyi şekilde yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu bilinçle Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti’ni, dünya devletleri arasında saygın ve onurlu bir konuma yükseltmenin gayreti içerisinde olan ve yıllar sonra gururla bakacağımız nesiller yetiştiren tüm değerli öğretmenlerin, öğretmen adaylarının ve eğitim gönüllülerin, Öğretmenler Günü kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.