Başkan Güven'in, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
  • Haber Tarihi: 30-08-2016

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, 30 Ağustos Zafer Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.
    Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın sadece Türkiye halkı için değil, batı sömürgeciliği altında ezilen tüm milletler için bir örnek olduğunu kaydeden Başkan Güven, ’’30 Ağustos, dünya tarihine damga vuran milletimizin birlik ve beraberlik içinde vermiş olduğu, inançlı onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir.
    Bu zafer milletimizi hep güçlü ve dimdik ayakta tutmuştur.

Aziz Şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan, bu vatanı, Milletimizin azmi ve gayreti sayesinde her geçen gün daha ileri daha kalkınmış daha da güçlenerek, Gazi Mustafa Kemal’in hedeflediği, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı ve emin adımlarla ilerlemektedir.

Ülkemizin güçlü, Milletimizin huzurlu olması, Şehitlerimiz’ inde Ruhunu şad edecektir.
    Bu duygu ve düşüncelerimle, tüm Türk Halkının ve Kozaklılı hemşerilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zafer yolunda canlarını feda eden İstiklal Savaşı kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.’’ dedi