Başkan Güven'in Ramazan Bayramı Mesajı
  • Haber Tarihi: 05-07-2016

Başkan Güven'in Ramazan Bayramı Mesajı

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Güven, Ramazan Bayramı'nın milli ve manevi değerlerin yaşatıldığı, hoşgörü ve birlikteliğin ön plana çıkarıldığı bir bayram temennisinde bulundu.

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN mesajında, "Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayına veda ederken, mükafat günü olan Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milletlerin ve ümmetlerin tarihindeki önemli gün ve olayların zamanı gelince coşku ve sevinç içerisinde kutlanılan günlerdir. Milli ve manevi değerlerimizi yaşattığımız, hoşgörü ve birlikteliğimizi ön plana çıkararak idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı da bu müstesna günlerden bir tanesidir. Sıla-i rahim açısından da özel günlerden biri olan Ramazan Bayramı'nı milli ve manevi değerlerimizin öngördüğü hoşgörü ve birliktelik anlayışı içerisinde kutlamalıyız. Ramazan ayı içerisinde ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yaşadığımız hain terör olaylarına inat, Ramazan Bayramı'nı Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde, teröre karşı kenetlenmiş bir millet olarak idrak etmeliyiz. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un dediği gibi 'Girmeden tefrika bir millete, düşman giremez. Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez' Türk milleti olarak, Ramazan Bayramı'nı fırsat bilip, birlikteliğimizi perçinlemeliyiz ve Ramazan Bayramı'nı özüne layık olarak kutlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimizin, Kozaklılı hemşehrilerimin ve  Türk ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, bu bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.