Haberler / KOZAKLI BELEDİYESİ?NDEN AFRİN GAZİLERİNE VEFA
KOZAKLI BELEDİYESİ?NDEN AFRİN GAZİLERİNE VEFA
  • Haber Tarihi: 31-03-2018

KOZAKLI BELEDİYESİ’NDEN AFRİN GAZİLERİNE VEFA

Kozaklı Belediye Başkanlığı TSK tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı’nda yaralanan gazilere maddi ve manevi yönden destek olmak için önemli bir karar alarak; Afrin Gazilerine Kaplıcalar da ve Fizik Tedavi Hastanesi’nde ücretsiz faydalanma imkânı sunuyor.

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN yaptığı açıklama da; Yiğit askerlerimiz bir düğün nidasıyla Zeytin Dalı Harekâtı’na katılarak adeta Çanakkale ruhu ile bayrağımız için sonuna kadar savaştılar. Şehit askerlerimizin ve kahraman silah arkadaşlarının aileleriyle gurur duyuyorum dedi.

Türkiye'nin teröristlere karşı bir bütün olarak mücadele verdiğinin altını çizen Başkan Güven, bu mücadeleye destek veren herkese teşekkür ederek, "Biz tek yumruk halindeyiz. Türk, Kürt, Laz, Çerkes, dedelerimiz nasıl omuz omuza Çanakkale'de savaştıysa biz de şu anda Afrin'de, El Bab'da, her türlü yerde başımız dik, alnımız açık aslanlar gibi savaştık." dedi.

Kozaklı Belediyesi olarak; yüreğindeki iman gücüyle, vatan sevgisiyle savaşan kahraman gazilerimize imkânları dâhilinde tam destek verdiklerini belirten Başkan Celalettin Güven, Kozaklı Termal Tesisler Birliği’nin de katkılarıyla Afrin Gazilerimizi Nisan ve Mayıs ayları içersinde Kaplıcalarımızda ve Fizik Tedavi Merkezi’mizde ücretsiz olarak ağırlamaktan gurur duyacağız diyerek Kozaklı ilçesine davet etti.