KOZAKLI KAPLICALARI EMİT 2016 DA DÜNYA'YA TANITILIYOR
  • Haber Tarihi: 01-02-2016

KOZAKLI KAPLICALARI EMİT 2016 DA DÜNYA’YA TANITILIYOR

Kozaklı Belediyesi, Doğu Akdeniz Turizm Ve Seyahat Fuarı’nda (Emitt) ziyaretçilere Kozaklı Kaplıcalarını tanıtıyor.

Kozaklı Belediyesi, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) ziyaretçilere Kozaklı Kaplıcalarını tanıttı.

EMİTT 2016, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi ev sahipliğinde bu yıl 20. Kez ağırladığı il, ilçe, belde ve belediyelerle kaplıcalarını ziyaretçilerine açtı.

‘’KOZAKLI KAPLICALARI ŞİFA DAĞITIYOR’’

Şifa dağıtan kaplıcasını tanıtmak için fuarda yerini alan Kozaklı Belediyesi, kurduğu stantta ziyaretçilere kil maskesi hediye etti. Ayrıca, standı ziyaret edenler arttırılmış sanal gerçeklikle Nevşehir’deymiş gibi fotoğraf çektirme imkanı buldu. Stant içerisinde isteyenler ile çömlek yapma deneyimini de yaşadı.

Kozaklı kaplıcaları hakkında bilgi veren Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN, ‘’Kozaklı İlçemizin kaplıcaları, sıcak su ve çamur banyolarıyla sıcak suyun mineral değerlerinin çok yüksek olmasından dolayı kireçlenme, romatizma, bel fıtığı, siyatik, kadın hastalıklarında şifa bulan hastalarımız çok. Kozaklı ’ya şu anda Türkiye’nin her yerinden gelen misafirlerimiz mevcut. Bunlar tedavi gördüğü için de birbirlerine anlatıyorlar. Kozaklı ‘ya gelindiğinde 3 turizmi bir arada yaşayabilirsiniz. Kozaklı ’da sağlık turizmi, Ürgüp Kapadokya ‘da medeniyetler turizmi, Kayseri Erciyes’te de kayak turizmini aynı anda yaşama fırsatını yakalıyorsunuz. İlgilenen tüm misafirlerimizi davet ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN ev sahipliğindeki Kozaklı EMİTT 2016 Standını Kozaklı Kaymakamı Kemal DURU,  Kozaklı Termal Kaplıcaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur ÜNAL, KOZTEB Yönetim Kurulu Üyesi Yakup ERGİN, Tarık GÜNEŞ, Orhan NEBİOĞLU, Abdullah YÜKSEL, Hüseyin Sami TERZİOĞLU ve Eren YAVUZ ziyaret ederek destek verdiler.