KOZAKLI MESLEK YÜKSEK OKULUMUZ EĞİTİM-ÖĞRETİME AÇILMIŞTIR
  • Haber Tarihi: 14-06-2016

KOZAKLI MESLEK YÜKSEK OKULUMUZ EĞİTİM-ÖĞRETİME AÇILMIŞTIR

İlçemizde yapımı tamamlanan Kozaklı Meslek Yüksek Okulumuz 2016/2017 öğretim yılında kapılarını öğrencilere açıyor.

Kozaklı Belediye Başkanı Sayın Celalettin GÜVEN, ‘’Kozaklı Meslek Yüksek Okulunun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi ve İlçemizde yapımı tamamlanan Kozaklı Meslek Yüksek Okulu Binasının elektrik, su ve jeotermal ısı bağlantıları yapılmıştır.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Yönetimi ile yapılan yoğun çalışmalar neticesinde 2016–2017 Öğretim Yılın da ÖSYM tarafından Fizyoterapi Bölümü ve İş ve Uğraşı Terapisi Bölümü olarak iki bölüm açılmıştır.

2016/2017 Öğretim yılının başlamasıyla öğrenci kabul edecek olan Yüksek Okulumuza Fizyoterapi Bölümü 60 öğrenci ve İş ve Uğraşı Terapisi Bölümüne ise 50 öğrenci kayıt yaptırabilecektir.

Okul müdürü, müdür yardımcısı, sekreter, öğretim görevlileri ve diğer personellerin atamaları yapılmıştır.

İhtiyaç duyulan bölümlerin açılması için önümüzdeki yıllarda çalışmalar devam edecektir. Meslek Yüksek Okulumuzun İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.