KOZAKLI MESLEK YÜKSEK OKULUMUZUN AÇILIŞI YAPILDI.
  • Haber Tarihi: 24-11-2016

KOZAKLI MESLEK YÜKSEK OKULUMUZUN AÇILIŞI YAPILDI.

Kozaklı Meslek Yüksek okulumuz 2016/2017 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır. Açılışta konuşma yapan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Filiz KILIÇ,     Kozaklı Meslek Yüksek Okulunun 2 bölüm olarak açıldığını bunlar ; Fizyoterapi ve İş ve Uğraşı terapisi bölümlerinin olduğunu ve ileride başka bölümlerinde açılacağını söyledi.  Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN ‘ e , Kozaklı Kaymakamı Sayın Kemal Duru  ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN’in konuşmasında  Kozaklı Meslek Yüksek okulunun  açılmasında emeği geçen Üniversite Rektörü Filiz KILIÇ’a , Personeline her aşamasında emeği geçenlere teşekkür etti . Yüksek okul öğrencilerine başarılar diledi.Kozaklı Meslek Yüksek Okulumuz ilçemize hayırlı uğurlu olsun dedi.