Kozaklı'nın Alt Yapısı Baştan Aşağı Yenileniyor
  • Haber Tarihi: 21-12-2017

Kozaklı’nın Alt Yapısı Baştan Aşağı Yenileniyor.

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN, verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor.

Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. 3  yıl süren Kanalizasyon İnşaat proje çalışmaları sonuçlandı. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kozaklı Belediye başkanı Celalettin GÜVEN; ''Buna göre Sözleşme Bedeli 16.984.644,82 TL olan Kozaklı Kanalizasyon İnşaat Yapım İşi 28/07/2017 tarihinde başlamıştır.

Kanalizasyon çalışması , Kozaklı'nın  kanalizasyon bağlantısı olmayan Kızılkoyunlu ve Yabanlı Mahallesinden başlamıştır. Diğer ekipler ise Hamamorta mahallesi , Yeni Mahalle ve Buruncuk mahallelerinde  çalışmalara devam etmektedir.Çalışmalar sırasında Kozaklı hemşerilerimin gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ederim.'' dedi.