VALİ CEYLAN'DAN KOZAKLI'YA VEDA ZİYARETİ
  • Haber Tarihi: 09-06-2016

VALİ CEYLAN’DAN KOZAKLI’YA VEDA ZİYARETİ

Son Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ Valiliğine atanan Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN, Belediye Başkanlığımıza veda ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Vali CEYLAN Kozaklı’nın Sağlık Turizminde marka bir ilçe olacağını belirterek Belediye Başkanımız Celalettin GÜVEN’e başarı dileklerini iletti.

Belediye Başkanımız Sayın  Celalettin GÜVEN, Vali Mehmet CEYLAN’ın görev süresi içerisinde Kozaklı için önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti. Celalettin GÜVEN, ‘’Sayın Valimize Kozaklı’ya verdiği destekten ve yaptığı önemli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevlerinin hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini şahsım ve Kozaklı adına temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Celalettin GÜVEN, Vali CEYLAN’a bir hatıra hediyesi takdim etti.